Penis Protezi Ameliyatı

Çalışmalarıma Üroloji bilim dalında başlamış ve uzmanlığını almış birisi olarak, insan sağlığına ve yaşamına katkıda bulunmaktan onur duydum. Günümüzde gelişen teknoloji ve yeni teknikler sayesinde artık birçok ürolojik hastalıkların tedavisini yapabilmekteyiz. Mahremiyetin hassas olduğu Üroloji bilim dalında hastalarımın sağlıkları kadar mahremiyetlerine önem vermekteyim.


Penis Protezi

Penis Protezi – Penil Protez



Penis protezi; iktidarsızlık nedeni ile cinsel birleşmede sorun yaşayan erkekler için üretilen bir protez çeşididir. Erekte olmakta sorun yaşayan erkeklerin son çare olarak düşündüğü protez yerleştirme işlemi, çoğunlukla belli bir yaşın üstündeki erkeklerin tercih ettiği etkili bir yöntemdir.

Penil protezi halk arasında mutluluk çubuğu adı altında anılmaktadır. Sıvı basıncına dayalı olarak peformans gösteren mutluluk çubuğu;

  • Prostata bağlı yaşanan sertleşme problemi

  • İleri yaşa bağlı yaşanan sertleşme problemi

  • Depresyon, obsesyon ve stres benzeri psikolojik rahatsızlıklara bağlı yaşanan sertleşme problemi

  • Hormon dengesinde görülen dengesizliğe bağlı yaşanan sertleşme problemi

  • Fizyolojik rahatsızlıklara bağlı yaşanan sertleşme problemi


için kullanılır. Doktor tavsiyesi ile seçilmesi gereken proteze tıpta penil protez adı altında da anılmaktadır.

Penis Protezi Çeşitleri Nelerdir?


Penis protezi çeşitleri, penise yerleştirilen farklı çeşitlerde protezlerdir Bükülebilir penil protez ve şişirilebilir penil protez olmak üzerine iki ayrı çeşit bulunmaktadır. En çok tercih edileni iki parçalı penil protezdir. Bunun nedeni bükülebilir protez çeşidinin daimi sertliğe sahip olmasıdır. Cinsel birleşme sırasında sert olması gereken penis, bükülebilir çeşidi ile sürekli serttir. Plaj gibi ortamlarda kişiye dezavantaj doğuracak bu çeşit, doğal olmaması nedeni ile sık tercih edilmemektedir. Eğer kişi daha doğal bir protez tercih ediyorsa bükülebilir modellerden ziyada testis kısmına yerleştirilen pompa yardımı ile şişerek büyüyen mutluluk çubuğu çeşidini tercih etmelidir.

Penis Protezin Cinsel Birleşmeye Etkisi


Yerleştirilecek penis protez, kişide herhangi bir his artışı ya da azalışına neden olmaz. Penis ucunda bulunan hassas sinir uçlarına herhangi bir müdahalede bulunmayan protez, deri kaybı ya da ilavesi yapılmadığı gerekçesi ile herhangi bir hissiyat değişikliğine neden olmaz.

Operasyonun gerçekleştirildiği bölümün hassas bir bölge olması, operasyondan hemen sonra kişide hissizlik duygusu yaratabilir. Kısa süreli bir etki olan bu durum bir iki gün içinde tamamen normale dönecektir.

Operasyon kolay bir işlemdir. İyileşme süreci açısından da oldukça avantajlı bir operasyon olan mutluluk çubuğu sağladığı faydalar ile pek çok kişinin cinsel yaşamındaki istikrarı başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Operasyonla ilgili çekinceleri olan kişilerin bu nedenle aklındaki soruları operasyonda uzmanlaşmış bir üroloji uzmanına yöneltmesi büyük önem taşımaktadır.

Penis Protez Fiyatları


Penis protez fiyatları; tercih edilen protezin fonksiyonlarına bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Protezin fonksiyonları arttıkça fiyatlar da artacaktır. Bu bağlamda tek parçadan oluşan ve bükülmek sureti ile pasif hale gelen protezler, iki ve üç parçalı protezlere nazaran çok daha uygun fiyatlıdır.

Performans – ürün karşılaştırması yapıldığı takdirde iki veya üç parçalı olarak adlandırılan şişirilebilir protezler kişiye çok daha fazla fayda sağlayacaktır. Özellikle dar kıyafet giyiminde büyük kolaylık sağlayacak bu protezler, tıpkı doğal bir penis gibi cinsel birleşme esnasında sertlik kazanarak diğer zamanlarda sönük halde kalır. Kumsal gibi yerlerde kişiye fazlaca rahatlık sağlayacak bu protez tiplerinde kullanışlılık özelliklerinin göz önünde bulundurulması bu nedenle oldukça önemlidir.




AYRINTILAR

Çalışma Saatleri


Pazartesi
09:00 – 18:00
Salı
09:00 – 18:00
Çarşamba
09:00 – 18:00
Perşembe
09:00 – 14:00
Cuma
09:00 – 18:00
Cumartesi
09:00 – 16:00
Pazar

İLETİŞİM

Op.Dr. Ruhi GÜNGÖR


İletişim İçin

0505 347-6091


e-Posta

drruhi@hotmail.com




OP.DR. RUHİ GÜNGÖR





OP.DR. RUHİ GÜNGÖR